10 липня 2015

МИ ЗНАЄМО ЯК ЗРОБИТИ УКРАЇНУ ТУРИСТИЧНОЮ!


Представники громадської спілки «Асоціація індустрії гостинності України» підготували ґрунтовний пакет документів, який допоможе м. Гола Пристань (Херсонська область), с. Лазурне (Херсонська область), с. Коблеве (Миколаївська область) та смт. Нові Санжари (Полтавська область) набути статусу «курорт місцевого значення».

Цей пакет документів буде переданий місцевим депутатам і стане «дорожньою картою», аби за їхньої ініціативи вищезазначені населені пункти нарешті стали по-справжньому популярними і значимими українськими курортами.

Також у співпраці із місцевою владою та зацікавленими підприємцями «Асоціація індустрії гостинності України» ініціює створення громадських організацій (ГО), діяльність яких відіграватиме першочергову роль в туристичному розвитку даних курортів, створення яких спрямоване на сталий розвиток територій. «Асоціація індустрії гостинності України» також запрошує вже існуючі ГО до співпраці та пропонує членство в нашій громадській спілці, що значною мірою підвищить якість взаємодії між туристичною спільнотою та місцевими громадами.