21 вересня 2015

ІДЕЯ СТВОРЕННЯ АГРО-РЕКРЕАЦІЙНИХ КЛАСТЕРІВ НА ПІВДНІ УКРАЇНИ


Про можливість створення агро-рекреаційних кластерів на півдні Одеської області говорили заступник голови правління громадської спілки «Асоціація індустрії гостинності України»  Андрій Стефанович із першим заступником Одеської обласної ради Ігорем Смірновим. 



Зустріч відбулася у м. Білгород-Дністровьский. Ідея створення такого виду кластерів зацікавила як представників місцевої влади, так і підприємців. 

«Вже невдовзі ми плануємо провести спільну зустріч із підприємцями регіону щодо створення та розвитку агро-рекреаційних кластерів в нашому регіоні», - зазначив Ігор Смірнов. 


 Також під час переговорів була присутня Ганна Гинак, генеральний директор місцевої взуттєвої фабрики «Белста», яка також є активним громадським діячем. 

«Білгород-Дністровський регіон має потужний курортно-рекреаційний потенціал, який можна активно розвивати вже в цьому році. Я зустрів багато мотивованих підприємців, які працюють в цьому місті та селищах Затока та Сергіівка. Вони зацікавилися можливістю залучення інвесторів для розвитку території», - розповів Андрій Стефанович.