06 серпня 2015

СЕМІНАР ЗІ СТВОРЕННЯ ПЕРШИХ В УКРАЇНІ АГРО-РЕКРЕАЦІЙНИХ КЛАСТЕРІВ

Що таке агро-рекреаційні кластери і яким чином їх створення вплине на подальший розвиток не лише зеленого сільського туризму, а й сталого розвитку сільських територій, говоритимуть учасники навчально-практичного семінару, який відбудеться 14-15 липня 2015 р. в Одеській області.




Організаторами проведення семінару виступила Громадська спілка «Асоціація індустрії гостинності України» у співпраці із Міністерством аграрної політики та продовольства України, а також представники центру етнографічного, зеленого, сільського туризму й сімейного відпочинку «Фрумушика-Нова». 

Також власним досвідом успішної організації зеленого сільського туризму під час семінару поділяться власники фермерських господарств.

Серед спікерів семінару буде Андрій Стефанович, заступник Голови правління Громадської спілки «Асоціація індустрії гостинності України», який розкаже про власний досвід створення комплексного туристичного продукту на території з наявністю профільних потенціалів і ресурсів. 



Також до виступу запрошений Олег Хоменко, директор Департаменту науково-освітнього забезпечення та розвитку підприємництва на селі Міністерства аграрної політики та продовольства України.

Він розкаже слухачам семінару про  формування державної політики розвитку сільських територій».                                                                                                                                  

Власним досвідом та історією створення розвитку підприємства поділиться власник комплексу зеленого туризму, етнографічного музею під відкритим небом «Бессарабське село «Фрумушика-Нова» Олександр Паларієв.


Крім того до слова будуть запрошені представники управлінь та департаментів з туризму Херсонської та Одеської областей. 

Серед учасників заходу окрім представників департаментів агропромислового розвитку та туризму Одеської, Миколаївської, Херсонської обласних державних адміністрації, запрошені також підприємці зі сфери сільського туризму та експерти туристичної галузі. 

Відбудеться семінар у Татарбунарському районі Одеської області на території центру етнографічного, зеленого, сільського туризму й сімейного відпочинку «Фрумушика-Нова».