05 серпня 2015

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ СЕМІНАР ЗІ СТВОРЕННЯ АГРО-РЕКРЕАЦІЙНИХ КЛАСТЕРІВ

Над ідеєю створення нових агро-рекреаційних кластерів в Україні займається робоча група, до складу якої входять представники Міністерства аграрної політики та продовольства України (МінАПК), Громадської спілки "Асоціація індустрії гостинності України" (АІГУ) та експерти туристичної сфери. 


Першим кроком на цьому шляху стане організація та проведення всеукраїнського семінару, на який будуть запрошені представники МінАПК з усіх регіонів України, зацікавлені підприємці та представники турбізнесу.
«Досі в Україні подібного досвіду створення таких кластерів не було. І щоб пояснити важливість їх розвитку, побачити наскільки люди зацікавлені і, головне, показати їм наочно приклади успішного функціонування подібних практик, ми проведемо семінар в Чернігівській області на базі садиби «Соколиний хутір», - розповів Андрій Стефанович, заступник голови правління АІГУ.
Крім того в майбутньому планується створення навчального центру, де будуть проводитися тренінги та навчальні класи для всіх бажаючих пізнати основи та тонкощі розвитку зеленого туризму. 

 Про дату проведення, спікерів та теми, які будуть підніматися на семінарі – буде повідомлено пізніше.