04 серпня 2015

ЦІНИ ЗА ПРОЖИВАННЯ В МИКОЛАЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ДЛЯ ТУРИСТІВ ВИРОСЛИ НА 10%

Про це для АІГУ розповіла Тетяна Квасняк, голова Коблевської Асоціації туристичного та оздоровчого бізнесу «Відродження».


«Ціни за проживання практично не виросли, максимум на 10%. А от харчування подорожчало. Якщо торік комплексний обід коштував 100 грн, то зараз 150 грн», - говорить голова Асоціації.

Миколаївська область теж не відстає за популярністю серед туристів. Найчастіше туристи обирають для відпочинку такі місця, як Коблево, Морське, Лугове, Очаків, Кінбурнську косу і Рибаковку.



«У порівнянні з минулим роком, сьогодні вільних місць у нас вже не знайти. Нарешті ми прийшли до нормального робочого режиму», - розповідає Тетяна Квасняк, - «В основному їдуть із Західної України. А ще в цьому році у нас відпочивають білоруси. Торік їх не було взагалі. Найчастіше їдуть в Коблево в Рибаковку з дітьми, а з наметами - на Кінбурнську косу».


Проживання в Миколаївській області в приватному секторі можна знайти за 80 грн. Якщо ви вирішили оселиться в дуже хорошому готелі в Коблево, то будьте готові викласти в середньому 1500 грн. за двомісний номер. Значно дешевше ціни в Очакові і Рибаківці, там кімнату можна зняти від 50 грн.