09 вересня 2015

НАВЧАЛЬНО-ПРАКТИЧНИЙ СЕМІНАР ЗА УЧАСТІ ПРЕДСТАВНИКІВ АІГУ ТА МІНАГРОПОЛІТИКИ УКРАЇНИ

Про розвиток механізму створення агро-рекреаційних кластерів як платформи сталого розвитку сільських територій говоритимуть учасники навчально-практичного семінару 11-12 вересня 2015 р. 

Захід проходитиме на базі агро-садиби «Соколиний хутір» в Чернігівській області. 

Організаторами проведення семінару виступила Громадська спілка «Асоціація індустрії гостинності України» (АІГУ) у співпраці з Міністерством аграрної політики та продовольства України й Чернігівською обласною державною адміністрацією. 

Серед спікерів до слова будуть запрошені: 

Лієв Олександр Сергійович, радник Міністра аграрної політики та продовольства України. 




Стефанович Андрій Михайлович, заступник голови правління АІГУ, який розповість присутнім про досвід створення комплексного туристичного продукту на території з наявністю профільних потенціалів і ресурсів.





Лапа Володимир Іванович, заступник Міністра аграрної політики та продовольства України.


Романова Анна Анатоліївна, секретар Комітету, голова підкомітету з питань розвитку туризму, курортів та рекреаційної діяльності Комітету Верховної Ради України з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту та туризму та інші.

Серед учасників заходу будуть представники АІГУ, Державного агентства рибного господарства України, Державного агентства лісових ресурсів України, керівництво та представники Мінагрополітики України, народні депутати України. 

Також участь братимуть підприємці зі сфери сільського туризму, представники Центру розвитку територіальних громад, департаментів обласних, районних державних адміністрацій до повноважень яких відноситься сприяння розвитку малого підприємництва та туризму на селі Чернігівської, Черкаської, Київської, Полтавської, Житомирської, Харківської, Вінницької та Сумської областей.