09 жовтня 2015

АІГУ БРАТИМЕ УЧАСТЬ У ЕКОНОМІЧНОМУ ФОРУМІ, ЯКИЙ ВІДВІДАЄ ПЕТРО ПОРОШЕНКО

Представники Асоціації індустрії гостинності України братимуть участь у економічному форумі “Інвестиції та інновації - стратегічний розвиток Київщини”, на який завітає Президент України Петро Порошенко. 

Захід відбудеться 12 жовтня 2015 року в залі Переяслав-Хмельницького державного педагогічного університету ім. Григорія Сковороди в м. Переяслав-Хмельницький. 

Метою форуму є об'єднання ідей підприємців та експертів з можливостями, знаннями і досвідом інвесторів задля успішної реалізації інноваційних технологій та перспективних інвестиційних проектів в Київській області. 

Доповідачі приділятимуть значну увагу питанням інвестицій та інновацій в сфері агробізнесу, промисловості, туризму, а також створення індустріальних парків.
 
«У співпраці із управлінням інфрастуктури та туризму Київської обласної державної адміністрації ми плануємо створювати та розвивати ідею агро-рекреаційних кластерів, що сприятиме розвитку всієї області», - зазначив Андрій Стефанович, заступник голови правління Асоціації індустрії гостинності України.