07 жовтня 2015

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ЕКСПЕРТНОЇ РАДИ З ПИТАНЬ ТУРИЗМУ ТА КУРОРТІВ


Як найкраще створити Центральний орган виконавчої влади в сфері туризму –  обговорювали учасники засідання Експертної ради з питань туризму та курортів при Верховній Раді України сьогодні, 7 жовтня 2015 р.

Серед учасників зустрічі були присутні також представники від громадської спілки «Асоціація індустрії гостинності України».


У жвавій дискусії брали участь голова підкомітету з питань розвитку туризму, курортів та рекреаційної діяльності Комітету Верховної Ради України Анна Романова, начальник відділу розвитку туризму при Міністерстві економічного розвитку і торгівлі Україн Іван Ліптуга. радник з туризму міністра економічного розвитку і торгівлі Олексій Євченко та інші провідні експерти туристичної сфери.


Присутні акцентували про доцільність та необхідність створення Національної туристичної організації, яка б допомагала розвивати туристичну галузь країни. Крім того, обговорювали проект закону про внесення змін до Закону України "Про туризм". Цей законопроект раніше було винесено на обговорення членам Експертної ради у on-line форматі.