29 липня 2015

Успішний приклад впровадження зеленого туризму в Україні

Бажаєте втекти з галасливого міста, вдихнути ковток свіжого повітря, побігати босоніж по зеленій травичці та повністю зануритися у світ природи, гойдаючись в гамаку?

Досить мріяти, це все реально відчути, якщо спробувати зелений туризм.


Одним із найкращих в Україні прикладів надання послуг із популярного в усьому світі виду туризму – центр етнографічного, сільського та сімейного відпочинку «Фрумушика-Нова».

Знаходиться цей диво-комплекс в Одеській області, на безкрайніх степах Бессарабії. «Одного вечора за келихом домашнього вина у мого батька виникла ідея побудувати музей під відкритим небом. 

Місце назвали «Фрумушика-Нова» на честь села, в якому жив наш дідусь Андрій Діомідович Паларієв», - розповів ідею народження комплексу син директора центру зеленого туризму Михайло Паларієв. 

Цікаво, що окрім стандартних оглядових екскурсій тут вам запропонують відвідати величезний вівцекомплекс каракульської породи на п’ять тисяч голів. 

А ще зможете продегустувати вина у справжньому винному погребі та сходити на полювання на фазанів з легавими. 

Якщо стріляти «по живому» – це не ваше, тоді зможете відвідати справжній фазанарій на 2000 птахів! 
А ще на території комплексу є невеликий зоопарк, в якому зустрічаються екзотичні види тварин, рідкісні види птахів і дикі мешканці степів та лісів.

«Фрумушика-Нова» вкотре доводить, що зелений туризм в Україні є, і його реально розвивати та вдосконалювати.

Але для стабільного розвитку важливу роль мають також відігравати органи місцевого самоуправління та ОДА. 

Олександр Паларієв

«Таку візитну картку здатен зробити кожен підприємець, кожне село регіонів України. І не дивлячись на всі політичні та економічні негаразди не зупинятися, а йти лише вперед»,

впевнений директор фермерсько-туристичного комплексу «Фрумушика-Нова» Олександр Паларієв. 

Дізнатися більше про всі послуги центру можна за посиланням: http://frumushika.com.