16 вересня 2015

АІГУ У ПАРТНЕРСТВІ ІЗ АМЕРИКАНСЬКОЮ КОМПАНІЄЮ ESRI UKRAINE ПРАЦЮЄ НАД ПРОЕКТУВАННЯМ НОВИХ КУРОРТІВ УКРАЇНИ

Громадська спілка «Асоціація індустрії гостинності України» (АІГУ) співпрацює та є партнером з виробником геоінформаційних систем (ГІС), американською компанією Есрі Україна (далі – Esri Ukraine). 

Вже завтра АІГУ, Esri Ukraine та низка інших організоторів проведуть дводенну II науково- практичну міжнародну конференцію «Геоінформаційні технології у територіальному управлінні», яка відбудеться з 17 по 18 вересня 2015 р. в м. Одеса.

Компанія Esri Ukraine надає геоінформаційну платформу світового класу для створення на підприємстві чи установі корпоративної геоінформаційної системи. І надає послуги з постачання ліцензійно чистих програмних продуктів платформи ArcGIS та широкий спектр супутніх інформаційно-консультаційних послуг. 

Їхня програмна платформа допомагає компаніям, які займаються комерційною діяльністю, державним установам та навчальним закладам відображати корпоративні чи ситуативні дані через електронну карту та, досягнувши ситуаційної поінформованості, приймати своєчасні, обґрунтовані і, зокрема, критично важливі рішення, використовуючи увесь потенціал сучасних геоінформаційних технологій. 

Більш ніж 500 організацій на всій території України успішно використовують рішення на платформі ArcGIS за різними напрямками діяльності, щоб отримати розуміння ситуації, дізнатися у якому стані знаходиться підприємство, розширити знання про активи/операції для того, щоб вдосконалити робочі процеси. 

Клієнти Esri Ukraine входять до найбільшої спільноти користувачів ГІС у світі, з більш ніж одним мільйоном користувачів у 300 000 організаціях, які знаходяться у 90 країнах світу. 


Головне завдання співпраці АІГУ та компанії Esri Ukraine - поширення геоінформаційних технологій на територіях майбутніх курортів та агро-рекреаційних кластерів, проектування та створення яких – одне із ключових завдань АІГУ. 

Використання ГІС в результаті має стати невід'ємною частиною інформаційного забезпечення інвестиційних пропозицій від територіальних громад, чим по суті і є нові курорти, агро- рекреаційні кластери. 

В цьому році почалася спільна робота АІГУ та Esri Ukraine на території Коблевської селищної громади (Миколаївська область) зі створення нового курорту.