05 листопада 2015

ІДЕЯ СТВОРЕННЯ АГРО-РЕКРЕАЦІЙНИХ КЛАСТЕРІВ ЗАЦІКАВИЛА МІЖНАРОДНУ КОМПАНІЮ BDO

Представники Асоціації індустрії гостинності України провели переговори із представниками міжнародної аудиторської компанії BDO стосовно майбутнього партнерства. 
Під час зустрічі партнер з розвитку бізнесу BDO Ігор Константинов розповів про діяльність компанії в Україні, а також зазначив: 

«Ідея створення агро-рекреаційних кластерів є дуже цікавою і новаторською для України. Зі свого боку ми бачимо шляхи співпраці із Асоціацією індустрії гостинності Україні в частині надання допомоги в консультативній роботі в напрямку стійкого розвитку проектів. Особисто я знаю приклади створення та успішного функціонування подібних кластерів в Німеччині, Іспанії та Австрії. Тож сподіваюся на плідну співпрацю із Асоціацією». 


BDO є провідною національною аудиторсько-консалтинговою группою компаній, що є членом BDO International, п'ятої в світі за об'ємом сукупної виручки міжнародної мережі незалежних аудиторських і консультаційних компаній. 

Сьогодні BDО в Україні – провідна аудиторсько-консалтингова компанія, що надає широкий спектр послуг з аудиту, корпоративних фінансів, ризик-менеджменту, реструктуризації бізнесу, бізнес та ИТ консалтингу, податкової та юридичної практики, бухгалтерського аутсорсингу, оціночної практики, сталого розвитку та інше.