06 листопада 2015

ПРО СТВОРЕННЯ АГРО-РЕКРЕАЦІЙНИХ КЛАСТЕРІВ ГОВОРИЛИ НА ХЕРСОНЩИНІ

Про створення агро-рекреаційних кластерів та розвиток підприємництва на селі говорили учасники навчально-практичного семінару, який проходив у Херсоні. 

Серед гостей були представники малі та середні виробники сільськогосподарської продукції, представники департаментів агропромислового розвитку обласних, районних державних адміністрацій, сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів, сільськогосподарських дорадчих служб Херсонської, Одеської та Миколаївської областей. 


Захід був організований за ініціативи Асоціації індустрії гостинності України (АІГУ) у співпраці із Мінагрополітики України. 

Перед початком семінару відбулась коротка зустріч із директор Департаменту агропромислового розвитку Херсонської ОДА Олександром Паливодою. 


Неабияку зацікавленість присутні виробники сільгосппродукції виявили щодо нової інформації та нових знань. Крім того, учасники активно обговорювали свторення агро-рекреаційних кластерів в області. 

 «Такі заходи дають нам впевненість в тому, що ми на правильному шляху. Адже підтримка зі сторони регіональної влади та зацікавленість місцевих фермерів та бізнесменів говорить про те, що у всіх у нас одна мета – сталий розвиток сільських територій», - зазначив Андрій Стефанович, заступник голови правління АІГУ.