04 листопада 2015

В ХЕРСОНІ ГОВОРИТИМЕМО ПРО АГРО-РЕКРЕАЦІЙНІ КЛАСТЕРИ

Про створення агро-рекреаційних кластерів і розвиток малого та середнього фермерства говоритимуть учасники навчально-практичного семінару у четвер, 5 листопада в м. Херсон. 

Організаторами зустрічі виступила Асоціація індустрії гостинності України у співпраці із Міністерством аграрної політики та продовольства України. 


Метою проведення заходу є підвищення рівня обізнаності малих виробників сільськогосподарської продукції з питань правових, економічних та організаційних умов їх трансформації у сімейні фермерські господарства та об’єднання в сільськогосподарські обслуговуючі кооперативи. 

«Під час цієї розширеної зустрічі ми говоритимемо про впровадження та розвиток агро-рекреаційних кластерів на Херсонщині. Область має потужний туристично-рекреаційний потенціал, який використовується тільки сезонно. Кластерний підхід допоможе зробити його цілорічним», - розповів Андрій Стефанович, заступник голови правління асоціації індустрії гостиннрості України. 

До участі у семінарі запрошені малі та середні виробники сільськогосподарської продукції, представники департаментів агропромислового розвитку обласних, районних державних адміністрацій, сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів, управління туризму та курортів Херсонської області, сільськогосподарських дорадчих служб Херсонської, Одеської та Миколаївської областей.