17 листопада 2015

ЯК РОЗПОЧАТИ ВЛАСНИЙ БІЗНЕС У ЗЕЛЕНОМУ ТУРИЗМІ. ПЛАНУЄМО СЕМІНАР НА КИЇВЩИНІ

У представників Асоціації індустрії гостинності України та Київського обласного центру розвитку туризму виникла ідея проведення великого спільного семінару на тему розвитку зеленого туризму на Київщині. 

Як найвдаліше організувати майбутній захід та кого долучити до співпраці – такі питання обговорювалися на першій зустрічі сторін-організаторів, яка відбулася сьогодні 17 листопада 2015 р. 

Метою семінару має стати ознайомлення та ґрунтовне інформування мотивованих людей, які хочуть бути задіяні у сільському зеленому туризмі. 



Перш за все колеги визначилися із місцем проведення заходу, і вирішили, що найкраще його здійснити безпосередньо на території діючого об’єкту зеленого туризму. 

Одним із найпоказовіших місць, на якому зупинилися учасники зустрічі, став багатофункціональний туристично-соціальний комплекс «Стара Гребля», що у м. Переяслав-Хмельницький. 

«До послуг туристів ми пропонуємо безкоштовний міні-зоопарк, дитячий майданчик, кінне таксі по місту та прогулянки верхи на конях, смачну домашню кухню, спортивну рибалку у власному озері, літній кінотеатр та багато інших цікавих активних видів відпочинку. Та найголовніше, ми створили власний безкоштовний центр іпотерапії для дітей із особливими потребами», - розповів власник «Старої Греблі» Андрій Черновський

 
Представники Асоціації зі своєї сторони запропонували як результат майбутнього семінару – створити навчально-інформаційний туристичний центр у Переяслав-Хмельницькому, де бажаючі могли б знайти всю інформацію щодо ведення турбізнесу. 

По закінченню зустрічі було вирішено запросити окрім представників Переяслав-Хмельницього, також Яготинського, Бориспільського та Баришівського районів. Наступна зустріч щодо обговорення деталей та визначення дати проведення майбутнього семінару, запланована на 27 листопада 2015 р.